Română | Magyar
Str. Kossuth Lajos Nr. 208/C
Gheorgheni, Jud. Harghita
Mobil: 0748-678.369; 0748-146.596
0756-168.490
E-mail: nektarking@gmail.com
Despre noi
Firma noastră este distribuitor ai mărcilor Logar-Trade din Slovenia, Thomasz Lyson din Polonia, Nektárplaszt din Ungaria, Bee Processing Enterprices din Canada şi Anel din Grecia. Distribuim produse de la unelte şi accesorii simple până la aparate sofisticate de împachetat miere.

Apicultorii din România acum pot găsi la noi orice unelte şi accesorii de apicultură de la uneltele simple până la echipamente complete. Gama noastră de produse se află în permanentă lărgire. Distribuim miere în ambalaje de diferite mărimi şi forme (ex: formă de ursuleţ, octagonal, etc.). Pe lângă aceste produse mai distribuim şi înlocuitor de polen sub formă de pulbere, marca FeedBee®, care este un produs testat şi apreciat pentru calitatea lui de înlocuitor de nutriţie pentru albine.
Firma noastră se străduieşte să satisfacă cerinţele apicultorilor, prin urmare gama noastră de produse se află în permanentă lărgire, iar produsele inexistente în stoc pot fi comandate.

Firma noastră se ocupă de fabricarea, distribuirea şi împachetarea mierii şi a altor produse apicole, respectând cu stricteţe cerinţele actuale.
Îmbuteliem mierea în diferite ambalaje de la sticle de 250 gr. până la butoi de 300 kg. Clienţii noştri provin din rândul consumatorilor simpli dar şi firme importante. Produsele noastre, începând de la miere până la propolis, sunt folosite ca materie primă de fabrici de medicamente, pentru producerea tincturii.
Calitatea superioară a produselor noastre se confirmă şi prin succesele obţinute la mai multe expoziţii apicole şi de produse alimentare.
Echipamente apicole | Despre noi | Produse apicole | Evenimente | Colaboratori | Galerie foto Site realizat şi administrat de ColorWeb.
www.havasimez.rowww.logar-trade.siwww.lyson.com.plwww.anel.gr

Copyright 2009-2015 Nektar King SRL. Toate drepturile rezervate.