Română | Magyar
Kossuth Lajos utca 208/C szám
Gyergyószentmiklós, Hargita megye
Mobil: 0756-168.490
E-mail: nektarking@gmail.com
Rólunk
Cégünk a szlovéniai Logar-Trade, a lengyelországi Thomasz Lyson, a magyarországi Nektárplaszt, a kanadai Bee Processing Enterprices és a görögországi Anel termékeket forgalmazzuk Romániában. Ezen cégek termékeit forgalmazzuk az egyszerű kellékektől az ultramodern mézpalackozó berendezésekig.

A romániai méhészek nálunk mindenféle méhészeti felszerelést és eszközt megtalálnak. Készletünket folyamatosan bővítjük. Forgalmazunk műanyag mézesedényeket, maci és nyolcszögű formákban, többféle méretben. Ezenkívül táplálék-kiegészítőt is forgalmazunk por formájában FeedBee® név alatt, ami rendkívül jó virágporpótló készítmény.
Cégünk igyekszik a méhészek mindenfajta igényét kielégíteni, ezért folyamatosan bővítjük termékskálánkat, ami pedig nem található meg nálunk, rövid határidőn belül beszerezzük, rendelésre.

Cégünk méz-, méhészeti termékek termelésével, forgalmazásával és palackozásával foglalkozik, az aktuális elvárásoknak maximálisan megfelelő körülmények között.
Palackozunk 250 grammos üvegektől egészen 300 kilogramos hordókig. Megrendelőink között tudhatunk egyszerű fogyasztókat, valamint jelentősebb cégeket is. Alapanyagként használják fel termékeinket a méztől a propoliszig a gyógyszergyártók, melyekből tinktúrát készítenek.
Termékeink kiváló minőségét a különböző méhészeti és élelmiszeripari kiállításokon elért sikereink támasztják alá.
Méhészeti felszerelések | Rólunk | Méhészeti termékeink | Események | Üzleteink | Fotógaleria
www.havasimez.rowww.logar-trade.siwww.lyson.com.plwww.anel.gr

Copyright 2009-2015 Nektar King SRL. Toate drepturile rezervate.